El Festival In-Edit anuncia que projectarà durant una setmana sencera una de les pel·lícules més esperades de l’any, que no és altra que SUPERSONIC, sobre OASIS o el que és el mateix sobre els germans Gallagher. La pel·lícula repassa l’ascens de la banda des Definitely Maybe , publicat el 1994 i convertit en un clàssic fins al 1996, època que va tenir el seu punt culminant en les dues nits de concert en Knebworth Park davant 250.000 fans.

La pel·lícula ha estat produïda per l’equip que va realitzar el documental sobre Amy Winehouse i està dirigida per Matt Whitecross que afirma que han tingut “accés sense precedents” a la banda ja imatges d’arxiu mai vistes abans.

El festival va presentar la setmana passada, la programació d’enguany, que tindrà lloc de 27 d’octubre al 6 de novembre i que pots consultar clicant aquí.