Roc Puig  estrena Foc i Cendra, primer senzill i videoclip del nou disc Foc i Cendra (MMM Music 2016), que es publicarà el proper 16 de setembre.
 
El videoclip, dirigit per Tito Baraldés, parla de les segones oportunitats que són les que, moltes vegades, ens donen l’èxit. Curiosament, aquesta va ser l’última cançó que es va escriure pel disc i que, finalment, és la que l’obre i ens endinsa a la resta de les deu cançons que completen el treball.

Després d’un EP homònim editat fa quatre anys, Foc I Cendra és el segon treball i primer llarga durada de ROC PUIG. Un disc reflexiu que neix de la persistència i la fe en unes cançons que, com tantes vegades passa, van estar a punt de quedar-se en un calaix.

Produït per Jofre Bardagí i enregistrat i mesclat per Marc Martín als Estudis La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana, el disc compta amb algunes col.laboracions destacades com la de Pemi Rovirosa de Lax’n’Busto (guitarra a Inconscient), Àngel Valentí de Glaucs (bateries) Àlexandre Rexach de Glaucs (slide a Brilla i La innocència ha tornat) i el mateix Jofre Bardagí (pianos, hammonds i guitarres). Completen la banda d’estudi Pepe García a les guitarres i Jaume Surroca al baix.

- Publicitat -