Quan Sia va presentar la cançó The Greatest, a través de les xarxes socials es va fer servir l’etiqueta WeAreYourChildren i molts mitjans van afirmar que seria el títol del nou disc de la cantant australiana. Finalment no serà així, i la cançó mencionada s’inclourà en una nova edició del disc This is acting, que sortirà el 21 d’octubre.

Es desconeix si la cantant ha decidit canviar els plans, a causa del lent progrés que fa la cançó a les principals llistes d’èxit, o si la potent cançó Cheap Thrills encara està molt present, el cas és que de moment sembla que no hi haurà nou disc.

La nova versió de This is acting, inclourà entre altres, una nova versió de Move Your Body.

Tracklist

1. Bird Set Free
2. Alive
3. One Million Bullets
4. Move Your Body
5. Unstoppable
6. Cheap Thrills
7. Reaper
8. House On Fire
9. Footprints
10. Sweet Design
11. Broken Glass
12. Space Between
13. Cheap Thrills – Sia feat. Sean Paul
14. The Greatest – Sia feat. Kendrick Lamar
15. Confetti
16. Move Your Body
17. Midnight Decisions
18. Jesus Wept
19. The Greatest