El belga Lost Frequencies ha presentat el seu primer disc, que es dirà Less is More i que inclourà temes com Are you with me?, Reality o Beautiful Life, i que es publicarà el 21 d’octubre.

El treball inclourà una nova versió del clàssic de Haddaway, What is love, que ja es pot escoltar.


All or Nothing (feat. Axel Ehnström)
What Is Love 2016
Beautiful Life (feat. Sandro Cavazza)
Sky Is the Limit (feat. Jake Reese)
Reality (feat. Janieck Devy)
Dance with Me
In Too Deep
Dying Bird (feat. Joakim Wilow)
Funky’n Brussels
Send Her My Love
Lift Me Up (feat. Nick Schilder)
Are You With Me
St. Peter
Selfish Love
Footsteps in the Night
What Goes Around Comes Around