El passat dissabte 19 de Novembre, tot just abans de l´inici del concert a la sala Razzmatazz que servia com a cloenda de la gira “L´Últim Adéu”, Els Catarres van rebre el disc d´or en superar les 20.000 còpies del seu disc “Big Bang” (Música Global 2015).

Aquesta és una notícia que s´uneix a l´èxit dels últims dos anys d´Els Catarres que van iniciar la gira de presentació del seu tercer disc el dia de Sant Jordi del 2015 al Sant Jordi Club. Era la primera vegada que un grup que cantava en català hi penjava el cartell de “No queden entrades”.
Més d’un any i mig i 120 concerts més tard, Els Catarres han tornat a passar a la història per haver estat el primer grup que en un mes i mig va exhaurir les entrades de totes les sales de concerts de Barcelona en un final de gira èpic, únic i ambiciós: “L’últim adéu”.

El grup es pren un merescut descans per tornar a carregar-se d´energia i encarar la composició d’un nou disc que no arribarà en menys de dos anys.

- Publicitat -

Mira la galeria de fotos del darrer concert a Razzmatazz!