Jarabe de Palo és la primera confirmació de la quarta edició del Canet Rock, el festival que aplega durant tot un dia, el bo i millor de la música feta a casa.

Jarabe de Palo repassarà a CanetRock 017 el repertori dels seus darrers 20 anys, recopilat al nou disc ’50 palos’. El públic del festival podrà gaudir el proper 1 de juliol a Canet de Mar dels grans hits d’una banda que va conèixer l’èxit amb cançons com el popular tema ‘La Flaca’ (1996).

Avui divendres 25 de novembre s’obre la venda d’entrades de CanetRock 017 amb una promoció limitada de llançament a 25 euros. Les entrades es podran comprar a través de la web.

La 4a edició del CanetRock se celebrarà el dissabte 1 de juliol de 2017 a Canet de Mar. De nou, el públic podrà gaudir de més de 12 hores de música i festa amb les millors bandes del país, en una nit màgica que durarà fins que surti el sol!

Deixa el teu comentari!