El codirector del Primavera Sound, Gabi Ruíz, ha ofert una conversa a través de Facebook Live, on ha contestat algunes preguntes que li feien, respecte a la pròxima edició del festival.

El més sol·licitat han estat els grups que actuaran o els que no. Tot i que no ha avançat cap nom, sí que ha dit els que no formaran part del pròxim cartell. No hi haurà The National, que no faran gira fins al 2018, ni tampoc Gorillaz, pel mateix motiu. Daft Punk, Weezer, Wilco, The Killers, Travis o Kasabian també han estat descartats, aquests últims per no ser l’estil del Primavera Sound.

Al llarg dels 40 minuts que ha durat la xerrada, Ruíz ha explicat que hi haurà alguns canvis en el recinte, un d’ells, l’ampliació de la zona de la platja i la ubicació de l’escenari principal més a prop de la sorra. La resta d’escenaris estaran igual que en edicions anteriors. També estan treballant a millorar els accessos VIP.

Pel que fa a la lluita contra la revenda, volen implantar una revenda legal a través del web del Primavera, amb uns preus justos.

També ha explicat que no sap què passarà amb Radiohead, que en un principi havien de fer gira per sales durant abril i maig, però que finalment no es farà. Sembla que Ryan Adams també té plans de fer gira durant l’any vinent, així com Swans, que tenen moltes possibilitats d’actuar al festival.

Finalment ha apuntat que creu que el cartell se sabrà abans del 21 o 22 de gener.

Deixa el teu comentari!