Bones notícies pel sector cultural de Barcelona en aquest inici d’any nou: des d’avui, una nova sala de concerts, Nota79, ha obert les seves portes al districte de Sarrià-Sant Gervasi (c/Vallirana, 79). El concert inaugural ha anat a càrrec d’Andrea Motis Joan Chamorro Quintet, que han presentat una exclusiva mostra del seu repertori.

En un moment de crisi pel sector cultural i de tancament de llibreries, cinemes, teatres i sales musicals a Catalunya; neix aquest projecte audaç, innovador i de qualitat, que omple un buit en l’oferta d’equipaments culturals capaços d’acollir música en viu i espectacles d’arts escèniques de petit format en unes condicions tècniques immillorables a la zona alta de la ciutat.

Nota79 és el resultat del procés vital i professional del seu director, Bernat Padrosa, músic i responsable també del projecte pedagògic Trèmolo, que engloba la formació musical i d’arts escèniques i el Grau Professional de música.

- Publicitat -

La música en directe, principal oferta de Nota79, podrà gaudir-se els dijous, divendres i dissabtes, tot i que espera ampliar-la a més dies amb el temps. La sala, amb Rafael Puerta com a responsable de la programació i mànager, oferirà un programa musical per a tots els gustos amb l’objectiu d’arribar a un públic divers i curiós, obert a noves propostes d’artistes, tant emergents com consagrats. La sala té una capacitat de 60-80 persones.

Així, s’hi programen, d’entrada, tres concerts per setmana de música moderna (estils tan diversos com swing, jazz, blues, soul, manouche, pop, rock,…) i un concert de música clàssica al mes, on tindran cabuda recitals de piano i guitarra, i concerts de petites formacions de cambra, acompanyats de cant líric.

Més info al web de la sala.