Després del seu primer disc “Reina Victòria” (Petits Miracles, 2015) i amb tan sols un any i mig de vida, Pantaleó ha estat qualificat pels mitjans de comunicació com una de les propostes més sorprenents, madures i prometedores del panorama musical català gràcies a la fórmula perfecta que els identifica també en aquest segon treball: emotivitat, melodia i la veu inconfusible de Gerard de Pablo.

Convivint en un estiu immortal s’entrellacen les nou històries de temàtica heterogènia que defineixen un estil pop més perfilat, directe i despreocupat. Una intenció clara de seguir fent cançons amb un fort pes instrumental i rítmic.

Pantaleó pensa les nou cançons de “L’Apartament” des de l’escenari i amb vocació de ser defensades en directe.

- Publicitat -

El disc estarà disponible a partir d’aquest divendres 13 de gener.