Ed Sheeran té motius per estar content, ja que aquesta setmana situa fins a 3 cançons entre les 5 primeres de la llista britànica, gràcies a les bones xifres obtingudes després de la seva actuació als Brit Awards.

El primer lloc continua per setena setmana consecutiva a les mans de Shape of you, mentre que la segona plaça és per How would you feel, la cançó que va estrenar la setmana passada. En quart lloc situa Castle on the hill.

La tercera posició l’ocupa Rag’n’Bone Man amb Human, mentre que Katy Perry puja fins al cinquè lloc amb Chained to the rhythm.

- Publicitat -

Gran entrada per Kygo i Selena Gomez a la plaça número 9, mentre que el retorn de Take That amb Giants se situa al tretzè lloc.

Molt de mèrit té el número 30 de Chainsmokers i Coldplay, tenint en compte que es va estrenar ahir i encara li queda molt recorregut per fer.

En àlbums continua liderant Rag’n’Bone Man, seguit per Amy Macdonald amb Under the stars i Ryan Adams amb Prisoner. En quart lloc puja Ed Sheeran amb X, mentre que Adele també escala un lloc amb 25.