Eduard Gener presenta el seu segon disc Diumenge (RGB Suports, 2017). Aquest llarga durada és un compendi de 10 cançons pròpies influenciades pels discos que sonaven a la platina del tocadiscs de la casa els seus pares cada Diumenge, quan Gener era tot just adolescent. És un homenatge a una època alegre i un disc optimista sense ser un conte de fades. En el pla musical, Gener mescla en aquest disc estils com rhythm and blues, swing i cançó d’autor. Tant en la temàtica de les lletres com en la música, Diumenge és un disc força diferent de l’anterior, Les Avingudes, que era més tràgic i pausat.

Diumenge és un disc proper al jazz, d’estil clàssic però amb un so actual i un directe entusiasta ja sigui amb un Eduard Gener sol al piano com acompanyat del seu fantàstic combo de músics.

El disc es podrà adquirir a partir d’aquest divendres 3 de març.

- Publicitat -

Tracklist

1. Res és just en l’amor i el llit
2. Salva’m
3. A soles amb tu
4. És aquí
5. Dues cames
6. Diumenge
7. Fes-me l’any
8. Les meves rimes
9. A la meva ombra
10. Americana melodia