Aquest dimecres 15 el grup de música igualadí JoKB ha presentat el seu nou single, ‘Mil Crits’.
És el primer material d’estudi que presenten després de Camaleònic (Autoeditat, 2015), el seu primer àlbum. Es presenten amb un so més madur i treballat, però seguit la línia característica que els distingeix. El videoclip ja es pot trobar a les xarxes o al seu web.

Sota el lema de #FestaCamaleònica van donar-se a conèixer l’any passat amb la ‘Gira Nits per
Recordar’, oferint més d’una trentena de concerts per tot el territori català. Aquesta temporada l’engegaran a mitjans d’abril, però encara no en poden avançar dates. El directe seguirà en la línia del de la temporada anterior; enèrgic, potent i festiu; amb noves cançons pròpies i també algunes versions. Cal destacar que el tour d’enguany els portarà a visitar escenaris com el de l’Acampada Jove.

- Publicitat -