El grup Caipirinhas Rumberus va presentar el passat 1 d’abril el seu nou EP titulat “Surt al Carrer i Sigues Feliç”. El disc consta de dues cançons “Surt al Carrer” i “Mil Trossets”, plenes d’alegria i vitalitat, que pretenen ser un crit a la vida i a la felicitat.

“Surt al Carrer i Sigues Feliç” es distribuirà de manera completament gratuïta, tant en format físic com digital, ja que l’objectiu del grup és fer arribar a tothom el sentiment de felicitat que ells tenen amb la música. Tal com ells mateixos comenten: “l’alegria no costa res!”. Els dos temes es poden escoltar també des de Spotify i “Surt al carrer”, a més, té ja el seu videoclip a Youtube.

La presentació oficial serà el 29 d’abril a la Sala Faktoria D’Arts de Terrassa, on Caipirinhas Rumberus tocaran aquestes dues noves cançons, a més de temes mítics com “Aquest cop” o “Com un gegant”, i les seves famoses covers, animant a tothom a viure la festa de la vida.

Més info al web del grup.