22 persones han perdut la vida i més de 50 es troben ferides, després d’un atemptat al Manchester Arena, just al finalitzar un concert de la nord-americana Ariana Grande.

Un terrorista suïcida hauria fet explotar un artefacte casolà, just a la zona d’accés a l’estadi, en el moment que les prop de 18.000 persones que assistien al concert es disposaven a abandonar el recinte.

Estat Islàmic ha reivindicat l’atemptat a través de Telegram, relatant que un dels seus soldats del califat, havia col·locat un artefacte a Manchester.

- Publicitat -

La cantant s’ha mostrat destrossada davant d’aquesta barbàrie, i ha expressat que ho sent de tot cor i que no té paraules per davant d’aquesta tragèdia.

El mànager de l’artista, Scooter Braun ha relatat que els seus cors estan trencats aquesta nit, i que ho senten molt per la pèrdua de tantes vides humanes, moltes de les quals han estat menors.

Ariana Grande es trobava presentant el seu últim disc, que l’ha de portar a Barcelona el dia 13 de juny. Finalment la cantant ha decidit tornar als Estats Units, amoïnada per la seguretat i perquè no se sent capaç de pujar a sobre l’escenari. La cantant ha cancel·lat tots els concerts fins el 5 de juny i de moment es manté la data de Barcelona.