La Terrasseta de Preixens presenta el seu quart disc anomenat Tou (Kasba Music) que ha estat produït i enregistrat per Mark Dasousa a Atòmic Studio (Ondara, Alacant) i que es publicarà aquest divendres 19 de maig.

Tou inclou 10 temes amb 10 estils diferents tots ells aptes des dels més petits de la casa fins al públic adult més exigent. El grup de música de Ponent no deixarà ningú indiferent doncs per primera vegada s’endinsa en el món del pop electrònic gràcies a les mans d’en Mark Dasousa, el guia que porta La Terrasseta per aquest nou camí.

Tou és un estat d’ànim compartit per tothom i engloba des d’aquells dies que sents que ja res més pot sortit pitjor, fins a la celebració exagerada d’un dia de festa major on saps que hi ha ressaca assegurada – descriu Albert Sala, cantant i acordionista de la banda.

Tou barreja ritmes ballables amb lletres quotidianes, sense deixar de banda la ironia i l’esperit crític que caracteritza el grup.  El single “Un cop més” et contagiarà l’ambient festiu de les nits d’estiu on l’endemà són pocs els records que en queden.