Després d’aconseguir el número 1 al Regne Unit entre altres països, ara l’èxit global Despacito, també arriba fins al capdamunt de la llista Billboard, i tot gràcies al remix de Justin Bieber, que amb aquest tema, corona el seu cinquè número 1.

La cançó és la primera amb predomini del castellà que aconsegueix el número 1 als Estats Units, des de La macarena de Los del Rio, l’any 1996. Anteriorment ho havia aconseguit una remescla de La bamba de Los lobos, l’any 1987.

Per altra banda, des de que Closer de Chainsmokers i Halsey van liderar la llista a la tardor del 2016, que cap cantant femenina, se situa al primer lloc de la Billboard Hot 100, fet que confirma el mal moment del sector. Aquest fet no passava des de 1988 quan 13 temes interpretats per homes van ocupar el número 1 de forma consecutiva.

En l’apartat dels àlbums, el raper Logic lidera amb Everybody, mentre que després de tres setmanes de lideratge, Kendrick Lamar cau al tercer lloc amb Damn.