Ed Sheeran continua triomfant amb les cançons del disc Divide, que a més continua sent un dels més venuts de l’any, però tot i això, el britànic no té ganes de parar, i ja ha explicat que està treballant el seu seu quart disc. De fet, Sheeran ha dit que cada any escriu una cançó que anirà per aquest disc i ja en té sis o set. També ha comentat que es podria dir Substract, que sonaria molt acústic i que no tindria cap hit com Shape of you.

El cantant ha anunciat dates d’una gira europea que passarà per grans estadis durant el 2018, tot i que de moment no hi ha cap concert programat al nostre país.

Sheeran ha estat notícia els darrers dies, després de ser acusat per alguns assistents de Glastonbury de no cantar en directe. Tot arran d’aquell pedal d’efectes que fa servir durant les seves actuacions, que li permet gravar un instrument per sobre.

Sheeran ha sortit al pas d’aquestes acusacions, dient que mai hauria pensat que hauria d’explicar això, però totes les actuacions són en directe, però el que fa servir és un programador de loops. Ho podeu buscar a Google, ha acabat sentenciant.