La llista de senzills del Regne Unit, mostra des de fa un parell d’anys, quines són les cançons que més èxit tenen en aquest moment, però això provoca poc moviment i que un mateix artista pugui tenir moltes de les cançons del seu últim disc en el top 100.

Official Charts Company, ha decidit actuar, i des del proper 30 de juny, només les 3 cançons més populars d’un disc, podran formar part del top 100. A més s’ha modificat la ràtio de l’streaming i les vendes, per evitar que les cançons es mantinguin eternament a la llista.

Tot això es fa, perquè volen afavorir als artistes emergents, que cada vegada ho tenen més complicat per figurar a l’apartat dels senzills.

La primera llista que podrem veure aquests canvis, serà la del 7 de juliol. Actualment Ed Sheeran té fins a 5 temes al top 100, dos dels quals desapareixaran, per donar pas a nous artistes.