El festival Mad Cool ha viscut una segona jornada tacada pel tràgic accident que ha patit un dels acròbates que actuava durant el festival, que ha caigut d’una alçada d’uns 30 metres i ha xocat contra el terra, davant la mirada del públic assistent, que en un primer moment es pensaven que tot plegat era cosa del show. Minuts després han arribat els serveis d’emergències, que han intentat reanimar-lo, però no han pogut fer res per salvar-li la vida i ha mort a l’hospital.

Pedro Aunión estava realitzant una performance, just a la zona on els nordamericans Green Day havien de realitzar el seu concert, que finalment ha tingut lloc 30 minuts més tard de l’hora prevista. Per causes que es desconeixen l’arnès que portava s’ha desprès i ha caigut al buit.

El Mad Cool ha emès un comunicat als voltants de dos quarts de 4 de la matinada, explicant que s’ha decidit continuar amb el festival per raons de seguretat. Ja l’endemà i després de l’allau de crítiques rebudes, n’han publicat un segon molt més extens.

Des de les xarxes socials han rebut nombroses crítiques per haver pres aquesta decisió. Green Day ha lamentat la mort del jove, en un missatge a Twitter.

El cantant del grup, ha explicat a través de Instagram, que la banda no va ser informada fins que va acabar el concert i que si el grup ho hagués sabut de bon principi no haurien sortit a actuar.