The Strokes estan gravant un nou disc, segons ha explicat Albert Hammond en una entrevista. El pare d’Albert Hammond Jr, va relatar que el seu fill estava preparant un nou disc amb la seva banda, i que estaven fent-ho sota les ordres del productor Rick Rubin, un dels grans del món de la música.

La banda va editar un EP fa menys d’un any, però per trobar el seu darrer disc, ens hem de remuntar al 2014 amb Comedown machine.

Posteriorment el grup ha emès un comunicat desmentint les paraules d’Albert Hammond Jr, i explicant que tot i que s’han reunit amb Rubin, no estan gravant cap disc. I que un hipotètic pla d’un nou disc està a anys llum i ni tan sols està previst. Per la seva part, Julian Casablancas ha explicat que està gravant material amb el seu grup The Voidz i fent broma ha dit que està gravant amb el jugador català Ricky Rubio.