El 10 de novembre arribarà l’edició d’aniversari de Automatic for the People, un dels grans discs de REM, que arriba als 25 anys i que s’ha remasteritzat i s’hi han inclòs materials ampliats i es podrà trobar en diferents formats.

Per aquesta edició, el grup ha seleccionat una vintena de maquetes que mai abans havíem pogut escoltar i que formen part de les sessions de gravació del disc, editat el 5 d’octubre de 1992. Una d’aquestes cançons és Mike’s Pop Song, que s’ha compartit en streaming.

També s’inclourà un directe, gravat el novembre del mateix any a Athens, en l’únic concert que el grup va fer aquell any.

En una de les edicions trobarem un lliure de fotografies d’Anton Corbijn i Melodie McDaniel, amb textos del periodista musical Tom Doyle.

Finalment també s’inclouran els videoclips que es van gravar del disc i vídeo original del 1992. També es podrà aconseguir en vinil i format digital.