Taylor Swift ha acabat amb el regnat de Despacito a la llista Billboard Hot 100. La setmana passada, el tema de Luis Fonsi va igualar les 16 setmanes de One Sweet Day de Mariah Carey i Boyz II Men, com la cançó que més setmanes aguantava al primer lloc. Però no ha pogut superar aquestes xifres i per tant ser la peça número 1 de la història, ja que Look what you made me do, l’èxit de Taylor Swift és aquesta setmana el líder de la llista americana.

El tema és el més reproduït en la seva primera setmana per una dona, superant les xifres de Hello d’Adele. I tot això amb més de 84 milions de reproduccions en streaming. De fet només el Harlem Shake amb 100 milions està per davant d’aquestes espectaculars dades.

La cançó també ha aconseguit aquesta setmana el número 1 al Regne Unit, un fet històric per la cantant, que mai havia estat número 1 en aquell país.