El canadenc Bryan Adams anuncia una nova col·lecció d’èxits sota el títol de Ultimate. Arribarà el 3 de novembre i a part dels seus temes més coneguts, també trobarem 2 noves cançons, Please Stay i Ultimate Love.

El treball inclourà 21 peces i una d’elles, Ultimate Love es va estrenar durant els Invictus Game de Toronto.

Go Down Rockin’
Can’t Stop This Thing We Started
Run to You
Ultimate Love
It’s Only Love
Here I Am
When You’re Gone
Cloud Number Nine
(Everything I Do) I Do It for You
You Belong to Me
Summer of ’69
Have You Ever Really Loved a Woman?
Please Forgive Me
Cuts Like a Knife
The Only Thing That Looks Good on Me Is You
All for Love
Back to You
Please Stay
18 Til I Die