Avui s’han donat a conèixer les nominacions dels premis Grammy, que enguany arriben a la seva edició número 60 i que s’entregaran el 28 de gener a Nova York.

Jay-Z és l’artista més nominat amb un total de 8, seguit de Kendrick Lamar amb 7 i Bruno Mars amb 6. La segueix SZA, és la cantant amb més nominacions, un total de 5, els mateixos que té Khalid.

En la categoria de millor gravació de l’any trobem el Despacito, que competirà amb 24K Magic de Bruno Mars o Humble de Kendrick Lamar. Bruno Mars i Kendrick Lamar també lluitaran per aconseguir el premi a millor disc, al costat de Jay-Z o Lorde amb Melodrama.

- Publicitat -

Issues de Julia Michaels opta a millor cançó, al costat de 1-800-273-8255 de Logic o That’s what I like de Bruno Mars. Precisament Julia Michaels, també pot aconseguir el guardó a millor nou artista, tot i que haurà de veure’s les cares amb Alessia Cara o Khalid.

Ed Sheeran, Lady Gaga, Queens of The Stone Age, Foo Fighters, The Chainsmokers, Coldplay o Gorillaz, són alguns dels molts noms que trobem en alguna de les categories.

Pots consultar la llista completa al web dels Grammy.