La cançó de Portugal. The man ha aconseguit avui un rècord de permanència que mai ningú abans havia assolit en la llista de cançons alternatives. Aquest rècord ha sigut possible amb el seu single Feel It Still. Després d’estar 20 setmanes seguides en el primer lloc al “Chart” en aquest gènere, finalment, s’ha fet seu aquest rècord que fins la setmana passada compartia amb la cançó Madness de Muse, amb 19 setmanes al cim de la llista.

I això no és tot, perquè Feel It Still també es troba com a número 1 a moltes altres llistes com ara All-Rock-Genre, on fa 17 setmanes que està al número 1, o a la llista de cançons alternatives per a adults, on fa 77 dies que està liderant el “Chart”. A més, el grup Portugal. The man està veient com el seu nou tema Live In The Moment està rebent moltes visualitzacions gràcies a la fama que els ha donat Feel It Still.

Més setmanes al No. 1 Alternative Songs
20, “Feel It Still,” Portugal. The Man, 2017
19, “Madness,” Muse, 2012-13
18, “The Pretender,” Foo Fighters, 2007
17, “Uprising,” Muse, 2009-10
16, “Boulevard of Broken Dreams,” Green Day, 2004-05
16, “It’s Been Awhile,” Staind, 2001
16, “Scar Tissue,” Red Hot Chili Peppers, 1999


- Publicitat -