Un any més la revista Forbes ha donat a conèixer el llistat dels artistes que més diners han guanyat al llarg de l’any i que aquest 2017 encapçala Diddy, abans conegut com a Puff Daddy, amb uns 130 milions de dòlars.

En segona plaça se situa Beyoncé amb 105 milions, procedents de la seva gira mundial Formation. El canadenc Drake és tercer amb 94 milions. El segueix de molt a prop un altre canadenc, The Weeknd i tanquen el podi els britànics Coldplay.

Entre el top 10 també figuren Justin Bieber, Adele, Bruce Springsteen, Guns N’Roses i Metallica.

- Publicitat -

Tots aquests beneficis que s’han comptabilitzat van tenir lloc entre l’1 de juny de 2016 a l’1 de juny d’aquest any.

TOP 10 MÚSICS

1. Diddy ($130 M)
2. Beyoncé ($105 M)
3. Drake ($94 M)
4. The Weeknd ($92 M)
5. Coldplay ($88 M)
6. Guns N’ Roses ($84 M)
7. Justin Bieber ($83.5 M)
8. Bruce Springsteen ($75 M)
9. Adele ($69 M)
10. Metallica ($66.5 M)

En la llista global de les 100 celebritats que més han guanyat aquest any, també trobem Diddy en primer lloc, seguit per Beyoncé, però en tercer lloc trobem JK Rowling, l’escriptora de Harry Potter. Cristiano Ronaldo és cinquè, mentre que Leo Messi ocupa el lloc 14.

Pots consultar la llista sencera al web del Forbes.