Avui s’han donat a conèixer les nominacions als Globus d’Or, que enguany arriben a la 75a edició i que s’entregaran el dia 7 de gener.

En l’apartat musical, estan nominats Nick Jonas amb la cançó Home, des de la banda sonora de Ferdinand. Al seu costat, Mary J Blige amb Mudbound de la pel·lícula Mighty River, Remember me, amb Kristen Anderson-Lopez i Robert Lopez amb el film d’animació Coco, també Mariah Carey amb The Star i finalment This is me de Benj Pasek i Justin Paul, de la banda sonora de The Greastest showman.

Pel que fa a la millor banda sonora, trobem compositors com John Williams, Hans Zimmer o Jonny Greenwood de Radiohead.

- Publicitat -

La cadena de televisió amb més nominacions és HBO amb un total de 12, seguida per Netflix amb 9 i FX amb 8. Mentre que les pel·lícules amb més possibilitats d’acaparar premis són The Shape of Water amb 7 nominacions, seguides de The Post i Three Billboard Outside Ebbing, Missouri amb 6.

Pots consultar totes les nominacions, clicant aquí.