Sergi Carbonell, el pianista i un dels compositors de Txarango ha avançat una cançó del seu nou disc en solitari Harmonia. La cançó, la qual podeu trobar clicant aquí, s’anomena “Brises del Nord” i és purament instrumental, com tot el disc.

Harmonia és el segon disc en solitari de Sergi Carbonell i es publicarà amb el segell Halley Records. El disc és un seguit de melodies fetes a piano, amb una gran càrrega sentimental i poètica que contrasta amb la música festiva del grup català al qual pertany Carbonell. Segons ell, seure al piano és “mirar endins per intentar entendre el què passa a fora”, sentiment que ha volgut mostrar amb aquest nou disc. 
El disc sortirà aquest el divendres 15, i és una gran oportunitat per conèixer la faceta més artística i sensible del teclista de Txarango. 
- Publicitat -