Franz Ferdinand han estat notícia avui pel seu pas per la BBC2, on han estrenat un parell de temes nous, un dels quals Feel the love go, que ja s’ha compartit a la xarxa.

El grup també ha estat en el focus de la notícia, sobretot a les xarxes socials, arran de la samarreta que portava el bateria del grup, Paul Thomson, on es veia l’anagrama del sistema de salut públic del Regne Unit (NHS), en una clara defensa davant dels retalls que hi ha. Curiosament, en el mateix programa la Primera Ministra britànica Theresa May havia aparegut, en una intervenció gravada, per disculpar-se de la crisi que viu el Sistema de Salut britànic i els retalls del seu govern.

La banda ha rebut algunes crítiques a través de Twitter, per la seva postura i els han qualificat com èlit cultural o celebrities polititzades. El líder del grup, Alex Kapranos ha respós dient que era molt excitant que els qualifiquessin d’aquesta manera.

- Publicitat -

Polèmiques al marge, el nou disc Always Ascending arribarà el 9 de febrer, i el grup el presentarà a l’estiu al Vida Festival.