L’artista revelació de 2016 amb “Blue Neighbourhood” torna aquest 2018 amb nous temes després del There for You que va fer en conjunt amb Martin Garrix.
Fa pocs dies va treure My My My!, cançó la qual va treure amb un videoclip i amb un estil molt dels 90, un single que es podria ballar perfectament en una discoteca o tindre’l de fons mentre es fa feina sense que molesti.

En canvi, amb The Good Side, que és l’últim que ha tret l’australià, ha volgut fer una balada només amb una guitarra a la qual se sumen moments d’electrònica que inclús podria encaixar a sèries com Stranger Things o l’última que ha tret Netflix: The End of the F***cking World.


A més, es pot dir que amb aquesta cançó, l’artista ha obert completament el seu cor: en ella es dirigeix a un antic amor, el mateix al qual es dirigeix en el seu àlbum debut. Per això, a The Good Side recorda melancòlicament la ruptura i com aquesta el va portar a començar en el món de la música i, per consegüent, a tornar-se a enamorar.

Actualment es desconeixen els plans reals del cantant, i si té previst treure un CD o fer una gira, malgrat que tot apunta que així serà. Haurem d’esperar a veure què vol fer l’australià.

- Publicitat -