Com no podia ser de cap més manera, a les escales de la catedral de Girona, s’han aplegat els organitzadors i alguns dels artistes que formen part del cartell d’enguany del festival Strenes, que tindrà lloc del 24 de març al 30 d’abril.

Txarango, La Pegatina, Joan Dausà, Gertrudis, Paula Valls, El petit de Cal Eril, Sense Sal, La iaia, Ramon Mirabet, Quimi Portet, Roger Mas o Judit Neddermann, són alguns dels noms del país que tocaran durant el festival, que també comptarà amb Morcheeba, que oferirà un únic concert a Catalunya aquest 2018. També actuaran Luz Casal, Dyango o Maria del Mar Bonet.

Com és tradició l’Strenes començarà amb un concert sorpresa al terrat de l’oficina de turisme a la Rambla de Girona, que s’anunciarà hores abans que es faci. Enguany també actuaran els terrassencs Sense Sal a la Plaça del Vi, que serà una bona manera d’allargar la inauguració del festival.

- Publicitat -

Una de les novetats d’aquest any és l’espai Talent gironí, on es podran escoltar propostes d’artistes de les comarques de Girona, com Pau Blanc, Sara Terraza o Caritat humana, el grup liderat per Jaïr Dominguez.

L’Strenes és un dels festivals més consolidats del moment i en poc temps ha passat dels 9000 als més de 30.000 espectadors.

Les entrades es poden adquirir al web del Strenes.