Lana del Rey i l’artista britànica Marina and the Diamonds comparteixen una gran amistat des de fa anys però mai han col·laborat juntes en un single. Aquest cap de setmana les cantants s’han retrobat i han compartit a les xarxes una sèrie de fotografies amb el productor musical Jack Antonoff. Podrien estar preparant un nou tema?

Antonoff és un cantant i productor musical d’èxit que ha treballat amb diverses artistes com Taylor Swift, Pink i Lorde. Arrel de la publicació de Lana del Rey al seu Instagram els seguidors de les cantants van començar a especular a les xarxes sobre una possible col·laboració amb el productor.

De tota manera, no és la primera vegada que circulen aquests rumors sobre les artistes. Marina va publicar un vídeo amb Lana Del Rey a les xarxes al març de 2017, en aquest període Lana estava en plena gravació de l’àlbum Lust For Life i els seguidors van pensar que Marina Diamandis hi col·laboraria.

- Publicitat -

Tot i la pressió dels seguidors, Marina no va arribar mai a interpretar cap cançó de Lust For Life.
Del Rey va publicar un nou àlbum l’any passat però l’últim disc de Marina va ser Froot al 2015, per tant segons els fans, la possible col·laboració podria tenir lloc al nou àlbum de Marina and the Diamonds.