Després dels últims comunicats del grup on s’olorava una possible reunió amb gira inclosa, la baixista del grup original D’Arcy Wretzky ha compartit una sèrie de crítiques contra el líder del grup, Billy Corgan, on l’acusava d’haver-la deixat fora d’aquesta reunió, on sí que participaran el guitarrista James Iha i el bateria Jimmy Chamberlin.
A causa d’aquestes acusacions, la resta del grup ha contestat a través de les xarxes socials per tal d’aclarir la situació, on han deixat clar que les ofertes a la baixista no han sigut poques, tot i que ella sempre les deixava passar. Malgrat aquest comunicat, D’Arcy assegura que el líder del grup li va oferir un contracte només per acabar rescindint l’oferta.
A més a més, aquest dijous és quan acaba el compte enrere de la pàgina oficial de The Smashing Pumpkins, que podeu veure clicant aquí, quan s’espera que surti un anunci oficial.
Com a informació extra, se sap que Corgan, Iha i Chamberlin han estat a Los Angeles gravant en l’estudi de Rick Rubin i que el quart membre de la banda serà Jeff Schroeder, el qual ha acompanyat a Corgan com guitarrista i pianista des de 2007.