El líder d’AC/DC, Angus Young, està escrivint un nou treball per la banda que l’ha fet gran, però, aquest cop podria estar col·laborant amb Axl Rose, el líder de Guns n’ Roses.

L’escocès és considerat com un dels millors guitarristes de la història pels seus ritmes elèctrics i per formar part d’una de les bandes més influents en el món del rock, però a mesura que passen els anys AC/DC ha anat perdent a molts integrants, la pèrdua més recent va ser la del guitarrista Malcom Young, germà gran d’Angus.

Així i tot, les seves ganes de seguir en el món de la música són inesgotables, i per això ha decidit escriure un nou disc amb Axl Rose, el cantant de Guns n’ Roses que ja va acompanyar a la banda durant la gira mundial de 2016 com a substitució de Brian Johnson, qui va haver de deixar la gira a causa de problemes auditius.

Per acabar, encara que no hi hagi més detalls del nou treball, podem imaginar que aquestes dues grans llegendes no ens defraudaran, mentrestant, us deixem un dels directes que ens van oferir durant la gira de 2016.