Avui surt a la venda el nou disc de Roger Mas “Parnàs”, el mateix dia que actuarà a Brussel·les en un concert on s’espera al president Carles Puigdemont i altres membres del govern exiliat. El concert serà a la sala “Adem” de la capital Europea.

Roger Mas encarna com ningú el prototip del cantautor: agermanar música i poesia, autoria i interpretació, però també novetat i tradició. Ho ha demostrat a cada disc, reinventant-se en trobador incipient, crooner de cobla, artista tel·lúric, bluesman rutilant, estrella del pop, rapsode profund o un doll de veu fonda. Tots encarnats en els temes, estils i grups més diversos.

Poeta entre músics i músic entre poetes, ara, amb una veu en plena maduresa, se’ns endú de viatge al PARNÀS, al jardí dels poetes, on insisteix en emocionar-nos amb les veus dels altres i músiques noves.

- Publicitat -

En el disc i en els concerts, trobareu poemes musicats de Joan Maragall, Miquel Martí i Pol, Eulàlia Anzizu Vila, Toni Gol i Roca i Amadeu Vidal i Bonafont. Completen el treball altres peces com l’adaptació de la tradicional anglesa Geordie o les versions de Si dolce è ‘l tormento de Monteverdi, l’Himne de la coronació de la Mare de Déu del Claustre de Solsona o la cançó tradicional Borrasqueros de Canalda.

La presentació del disc a Barcelona serà el 16 de març a l’Auditori.