A diferència de Jesse Hughes, molts altres artistes del món de la música han defensat la causa per la qual lluiten molts estudiants dels Estats Units per tal d’acabar, o almenys minimitzar, el lliure control d’armes al país.

La forma amb la qual aquests grans artistes han defensat la causa ha sigut força gran. Alguns, com per exemple Ariana Grande, han actuat en directe a la multitudinària manifestació del passat 24 de març, March for Our Lives, per tal de donar veu al moviment. Altres artistes musicals han decidit triar el do de la paraula perquè, mitjançant el seu discurs i imatge, es pogués inculcar la idea de donar la fi al control d’armes. El més rellevant d’aquests “speeches” ha sigut el de Paul McCartney on ha dit que el control d’armes ha d’acabar per raons com la mort d’un dels seus millors amics, referint-se evidentment a John Lennon.

- Publicitat -