Just d’aquí a un mes, el dia 13 d’abril, podrem escoltar les cançons del nou disc d’Obeses, que portarà per nom Fills de les estrelles i que editarà Música Global.

La banda explica que el disc conté un total de XIII peces que s’erigeixen com a monument a la tradició musical i que exploren nous camins estètics cap al futur del so. Peces d’un eclecticisme temàtic desbordant però amb una profunditat existencial inaudita fins al dia d’avui.

La portada i tot el disseny interior són obra de l’Eloi Casellas i Àlex Roca de Quarantados.

La presentació del disc serà el 20 d’abril a la Sala Barts de Barcelona i les entrades estan disponibles a Proticketing. El concert forma part del cicle Guitar Bcn. Per cert que la banda sorteja una entrada doble a través de les xarxes socials.

Posteriorment el grup anirà a Bescanó, Manresa, Vilanova o Granollers.