Ja feia uns dies que s’esperava el nou videoclip d’Imagine Dragons del seu últim senzill Next to me, el qual se sabia que sortiria avui perquè el mateix grup ho ha estat anunciant per les seves xarxes socials.
Doncs bé, finalment avui, 13 de març, el videoclip ha sortit a la llum i és una peça audiovisual magnifica, tan visual com argumentalment. El vídeo en qüestió dura 12 minuts i tracta d’una història de desamor que porta a la bogeria amb un final més aviat tràgic del mateix cantant i líder del grup Dan Reynolds, el qual també actua i fa de protagonista del videoclip. Aquest ha estat dirigit per Mark Pellington, conegut per dirigir bastants videoclips de Jon Bon Jovi, Bruce Springsteen, Michael Jackson o, en un àmbit més actual, Demi Lovato.
Encara no se sap si la banda estatunidenca tocarà Next to me a la gira del seu últim àlbum Evolve, que ja està en moviment, tot i que s’espera que sí, i més aquí, on han venut totes les entrades dels concerts a Barcelona i Madrid, el 6 i 7 d’abril, respectivament.
Si voleu gaudir del videoclip, aquí us el deixem perquè admireu l’increïble treball que ha realitzat Pellington en conjunt amb la banda.