Txarango ha anunciat el cartell de grups que participaran en la cinquena edició del Clownia, la presentació i roda de premsa s’ha fet aquest matí a la Fàbrica Damm de Barcelona.

Aquest cinquè any, Clownia ofereix fins a 31 conjunts variats per animar la festa que se celebrarà els dies 28, 29 i 30 de juny i l’1 de juliol a Sant Joan de les Abadesses.

Abans que s’anunciés el cartell, ja hi havia un 50% de les entrades venudes i es preveu que un any més el festival sigui tot un èxit. Enguany amb algunes bandes de fora del nostre país i en un dels cartells més llaminers dels darrers anys.

Els artistes que actuaran al Clownia seran:  ” The Cat Empire”, “Amparanoia”, “Els Catarres”, “Xavi Sarrià”, “Marinah”, “Doctor Prats”, “Roba Estesa”, “Auxili, Bukahara”, “El Diluvi”, “Ovidi4”, “Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic”, “Koers”, “Sabor de Gràcia”, “La Mulata”, “Marcel Lázara i Julia Arrey”, “Doctor Krapula”, “O Sonoro Maxín, Bazzookas”, “Suu”, “Orquestra Di-Versiones”, “Los Caligaris”, “Jo Jet i Maria Ribot”, “DJ OGT”, “El Pot Petit”, “Pam i Peu”, “Ivan Prado”, “Cabaret Clownia amb Guillem Albà i la Marabunta”, “Valtònyc” i “Txarango i amics”.

L’actuació de Txarango i amics, no se’n sabrà cap detall fins el moment del concert per provocar més sorpresa entre els assistents. No serà el típic concert d’altres grups cantant cançons de Txarango, sinó que vol ser alguna cosa més.

Per altra banda es torna a apostar per l’oferta d’espectacles de circ i familiars de primera categoria. D’entrada, el Gran Cabaret Clownia amb Guillem Albà & La Marabunta. Sense cap mena de dubte, serà l’espectacle més sonat i irreverent del festival. Els acompanyaran Ivan Prado de Pallasos en Rebeldía, El Pot Petit, sense cap mena de dubte una de les companyies de música familiar de més èxit, i Pam i Peu, la companyia de circ que tornaran a portar al Clownia humor i acrobàcies.

Tot i que l’Espai Consciència i les activitats relacionades, es presentaran més endavant, el Clownia ja avança l’espectacle Ovidi4, que David Caño, Borja Penalba, Mireia Vives i David Fernàndez han dedicat a Ovidi Montllor.