Madonna ha explicat a la revista Rolling Stone que dirigirà la nova pel·lícula ‘Taking flight’, un film adaptat de la novel·la biogràfica ‘Taking Flight: From War Orphan to Star Ballerina’ de Camilla Blacket. La mateixa revista també explica que la cantant segueix treballant en l’adaptació de la novel·la ‘The Impossible Lives of Greta Wells’.

Tota aquesta conducta no contenta als fans que volen sentir més de la música que ha promès i no creuen que Madonna estigui concentrada suficientment en ella (remarcant sobretot les fotos de festes amb famosos com Kim Kardashian o Cardi B). Com a resposta, la cantant ha pujat al seu compte d’Instagram una foto on diu “Sigueu pacients, ‘bitches’, no he oblidat per què Déu em va posar en aquest mon” seguit d’una part de la lletra de la cançó “Music”.

Aquesta frase es contradiu amb les seves accions, ja que tots els seus nous projectes sembla que modificaran les dates de la seva nova música i gira musical, que havia promès pel 2018.

- Publicitat -