El grup de pop/rock provinent de Las Vegas, Panic! At The Disco, ha fet arribar una teaser als seus fans acèrrims amb fotografies d’ampolles “d’aigua profana” amb la inscripció “Ora por el W!Cked” en lletres daurades i també els números 3:21.

Aquests números són els que han cridat més l’atenció, ja que els fans han tret dues grans teories. La primera d’elles és que signifiqui la data de llançament del nou disc, el tercer mes de l’any que és el març i el dia 21 d’aquest mateix mes. Però a part d’aquesta també ha aparegut una altra teoria encara més rebuscada però que possiblement agrada més als seguidors del grup. A la Bíblia el 3:21 és un fascicle de l’apòstol Joan i això ho relacionen amb el retorn de l’antic baixista de Panic! At The Disco Jon Walker. En els següents dies es descobriran els secrets i veurem l’agudesa dels seguidors del grup.

- Publicitat -