Panic! At The Disco ha sorprès avui, quan després d’un vídeo a Instagram on el vocalista i líder Brendon Urie sortia guixant la data d’un concert previst per avui i escrivint la data de demà, han publicat a Youtube dues de les cançons del nou àlbum que esperem que publiquin íntegrament d’aquí poc.

Les cançons es diuen (Fuck A) Silver Lining i Say Amen (Saturday Night), i aquesta última ve amb videoclip (un que recorda bastant a qualsevol pel·lícula d’en Tarantino).

Tot i que és aviat per definir com sonarà el nou treball de Panic!, les dues cançons són bastant diferents entre elles, i Say Amen recorda a una barreja entre l’últim treball del grup (Death of a Bachelor) i el seu disc de 2013 Too Weird to Live, Too Rare to Die!. 


A més, en la descripció del videoclip han donat dates del tour de presentació del disc, que se centrarà en una gira per Amèrica. Els europeus encara haurem d’esperar per escoltar-lo en directe.