Sense Sal tot just ha descobert el perquè d’haver suspès les últimes actuacions de la seva gira. Una de les seves components, l’Alícia (guitarra i cantant), va patir un lleu accident el passat mes de febrer, fet que, per prescripció mèdica, l’obliga a mantenir repòs per a poder-se recuperar completament de l’ensurt.

A més, el grup ha confirmat que no podran assistir tampoc a l’Strenes, festival on tocaven dissabte i que també es veuen obligats a cancel·lar per la situació de la jove. Malgrat tot, el grup ha expressat que tornarà amb més força que mai en quant l’Alícia estigui recuperada completament i li envien molts ànims.

En definitiva, sembla que els fans del grup hauran d’esperar una mica més per a poder retrobar-se amb la banda sobre els escenaris. Així que, mentrestant, podeu gaudir d’alguns dels seus grans temes, com ara Fins que surti el sol, o descarregar gratuïtament el seu últim disc (Només tenim la veu) aquí.