Els barcelonins Holy Bouncer presenten Sunrise, l’últim dels tres temes que la banda havia anunciat que publicaria aquest any. Mightly Mad, Coyote i el recent Sunrise són les primeres estrenes del grup de l’any, les primeres després de Hippie Girl Lover.

El tema, tal com ells mateixos han expressat, parla sobre els fruits de l’actitud revolucionaria de les dones en la reivindicació dels seus drets i es basa en una alba on “les dones són el Sol, alçant-se sobre tot allò establert”. Holy Bouncer ens transmet aquesta idea amb el seu característic so psicodèlic però també amb un toc tribal i, fins i tot, hipnòtic.

Després de la publicació del seu primer disc (Hippie Girl Lover) i fins ara, la seva música ha viatjat en una llarga gira per arreu d’Europa, a més d’una altra més breu per la Xina. És així com la banda comença a fer-se un lloc entre els millors cartells internacionals i nacionals, com ara el Primavera Sound o el Madcool Festival, on tocaran a les noves edicions.

En definitiva, el grup ens sorprèn amb un altre gran tema, Sunrise, la melodia psicodèlica del qual ens transmet aquella albada revolucionaria. Per a més música, podeu trobar tots els seus treballs aquí.