Avui us venim a presentar una artista que molts potser ja coneixeu de les seves xarxes socials com Instagram, sota el pseudònim de tontaca13. Però us venim a presentar el que serà el seu primer treball d’estudi, Natural.

Suu, així es diu el seu nom artístic, ha decidit fer el gran salt de fer versions en acústics i penjar-les a les xarxes a gravar un disc d’estudi. Suu te un estil molt animat i que et fa reflexionar amb lletres que parlen des de l’amor a la defensa per la igualtat de gènere.

La jove artista a més, ens regala dia a dia una cançó del nou treball a les 12 de la nit, de moment ja porta tres publicades, “A Solas”, “Reinas” i “13 Dies Més”. Per últim ens agradaria anunciar que visitarà Barcelona el dia 13 d’abril a la Sala Apolo, presentant aquest nou CD, i que podeu accedir a les entrades clicant aquí.

- Publicitat -

Mentre, anirem gaudint diàriament de noves cançons com “A Solas” que la podeu escoltar aquí mateix.