Trent Reznor no només dedica part de la seva vida a compondre pel seu grup, Nine Inch Nails, i per a altres bandes i artistes, sinó que participa en moltes activitats solidàries, en especial, amb persones amb malalties terminals.

Us expliquem això, perquè juntament amb Atticus Ross, compositor anglès que ha col·laborat com a productor amb Nine Inch Nails i va guanyar un premi de l’Acadèmia per la banda sonora de The Social Network juntament amb Reznor, han tornat a compondre una banda sonora per un curtmetratge dirigit per un malalt terminal.

Tot i que ja van començar a col·laborar fa més d’un any, no és sabia res d’aquesta col·laboració fins fa ben poc i és que la companyia que s’encarrega de produir el curt, no li va voler desvelar res al jove Anthony Conty, director del metratge.

- Publicitat -

Trent Reznor ens torna a sorprendre no només amb la seva bona música sinó amb gests solidaris com aquests que fan que tots ens emocionem. Us deixem aquí el tràiler del curt amb la increïble banda sonora de Reznor i Ross i amb un elenc d’actors que segur que us encanta.