Si dónes un cop d’ull a les cançons que més s’estan cercant en aquests moments i vols saber quines seran tendència els pròxims dies, comprovaràs com a la majoria dels països apareix aquesta cançó que es diu Better Not i que signen Louis The Child amb la veu de Wafia.

Louis the Child són un duet de música electrònica que estan en actiu des del 2013 i que han fet remixos de cançons de Bombay Bicycle Club, Chance the Rapper, Oh Wonder o Ty Dolla Sign. També han creat les seves pròpies composicions, com It’s Strange, Fire o Weekend al costat de les Icona Pop.

Divendres passat van estrenar la cançó Better Not, coincidint amb la seva participació al festival Coachella. Nosaltres vam tenir l’ocasió de veure’ls fa cosa d’un mes, quan van estar actuant a la Sala Razzmatazz, dins del Abroad Fest.

- Publicitat -

Com hem dit la peça apunta maneres i segur que ens farem tips d’escoltar-la a tot arreu.