El grup de rock alternatiu Suede acaba d’anunciar que presentaran un nou disc aquest setembre. Dos anys després de publicar el seu últim treball “Night Thoughts” els britànics tornen a l’estudi per gravar el seu vuitè àlbum: “The Blue Hour”.

Tal com ha anunciat a la revista NME Brett Anderson, vocalista del grup, “The Blue Hour” completarà la trilogia d’àlbums més recents de la banda formada per: “Bloodsports” i “Night Thoughts” publicats al 2013 i 2016.

Segons ha confirmat Suede en una nota de premsa el nou disc seguirà la mateixa temàtica que l’anterior, ple de cançons fosques i profundes: “The Blue Hour (l’hora blava/trista) és el moment del dia en què la llum s’atenua i la nit s’aproxima. Les cançons insinuen una narració però mai l’expliquen del tot.”

- Publicitat -

De moment, el grup ha anunciat la llista de temes que formaran l’àlbum i ha publicat un tràiler promocional a Youtube. Suede publicarà el seu nou disc el 21 de setembre.