Christina Aguilera i Demi Lovato presenten el nou vídeoclip del hit “Fall In Line”. Una setmana després de publicar l’àudio i la lletra oficial del tema a YouTube, les artistes s’alliberen de les cadenes al clip homenatjant el futur àlbum de Christina “Liberation”

Christina Aguilera estrenarà “Liberation” el proper mes de juny i sembla que aquest nou hit en serà el tema principal. El nou videoclip de les cantants juga amb la mateixa temàtica de l’àlbum, on se les veu lluitant contra els seus opresors, que les controlen i sotmeten tancant-les en gàbies.

Després d’estrenar “Accelerate” a principis de maig, single que no va arribar a l’èxit, i de passar per la gala dels Billboard Awards, Aguilera enviarà el nou hit “Fall in Line” a les ràdios el 28 de maig, pocs dies abans d’estrenar el nou disc “Liberation”.