Kanye West ha compartit dues noves cançons, Lift Yourself, que està creada a partir del sampler de Liberty, una cançó amb rerefons polític, del grup dels 70 Amnesty; i per altra banda Ye VS. The People, una peça on es fa ressò de les opinions generals que hi va haver després de criticar a Obama i de la seva afinitat amb Donald Trump, i que ha manifestat els darrers temps. En aquesta ocasió, la peça té el sampler de 7 rooms of Gloom de The Four Tops i inclou la col·laboració del raper T.I.

Les dues cançons sembla que formaran part del seu nou disc, que de moment no té títol. La dada curiosa és que la portada podria incloure la imatge del Dr Jan Adams, el cirurgià que va operar la seva mare, hores abans que aquesta morís a conseqüència de les complicacions derivades de la intervenció. Adams li ha demanat al músic no aparèixer a la portada.